kickentransport

Kicken TransportTransport Voerendaal LimburgKicken Transport Voerendaal

Kicken Transport maakt gebruik van vrachtauto's voorzien van hydraulische autolaadkraan met containerinstallaties met kabelsysteem. Hierdoor kunnen we laden, lossen en transport naadloos op elkaar aan laten sluiten. Onze vakbekwame chauffeurs in combinatie met ons nieuwe wagenpark staan garant voor een hoge productiviteit, veiligheid en bovenal service.

Modern materieel
We maken gebruik van de nieuwste technieken op onze voertuigen zoals bijvoorbeeld op afstand bestuurbare kranen. Hierdoor kan de chauffeur de lading exact positioneren en is hij flexibel in zijn bewegingen rond de auto. Doordat wij beschikken over verschillende typen vrachtwagens kunnen wij voor elke klus de auto met de beste eigenschappen inzetten. Voorbeelden zijn onder andere de kraanwagens met extra lange uitschuifbare kraan voor een verdere reikwijdte en de kraanwagens met extra gestuurde as voor een kortere draaicirkel.

Accessoires
Voor het kunnen laden en lossen van verschillende materialen beschikken wij uiteraard over de nodige accessoires zoals hijshaken, pallethaken, stenenklemmen of rijplatenklemmen. Standaard zijn onze kranen uitgerust met een knijperbak waarmee los materiaal geladen en gelost kan worden zoals zand en grind.

Disclamer | Algemene voorwaarden | Webdesign

Login
Login